we found love

Rihanna – We Found Love
När jag hittar en låt jag gillar så spelar jag den om och om igen tills jag tröttnar. Precis vad jag gör med den här just nu!

Igår upptäckte vi tjejer hur handikappad man blir utan mobiler. Skapligt irriterande när hela nätet låg nere. Det var inte heller jätteroligt att jobba på 3 igår när det inte fungerade. Men iallafall, vi lyckades att utan mobiler bestämma träff för musikquiz på hugo. Men jag smet iväg efter en stund för bio istället. En bra kväll, och det tackar vi för.

Nu är jag hemma ett tag. Har redan hunnit med träna, tandläkaren och att luncha med jessica och sanna. Nu väntar jag på onsdagsmys med tacos här hemma, en promenad med natta och tillsist ut till Jessi igen när hon slutat!


tove.
 

20110926



Har färgat mitt hår precis. Blev egentligen ingen större skillnad.  Det var tänkt att det skulle bli lite mörkare blond, får göra ett nytt försök en annan dag! Vill ha det lite som Blake Lively på bilden ovan, men ja vi får se.

Nu är det ensam mamma söker på tvn. Sen ska jag åka o hämta Jessica vid nio o då är det hennes tur att slinga håret. Vi har blivit sambo den här veckan, alltid lika trevligt!


t.


fredag och lön

idag är det lööön o jag är glad.
sjuk men glad! ska iväg till min sjukgymnast nu innan jobbet för att få ordning på det här, så jag får röntga mitt ben, och sen förhoppningsvis operera det så jag slipper ha ont o kan börja träna ordentligt!

idag är det som sagt jobb o jag slutar kvart över åtta, sen blir det idol! imorgon är det ur o penn fest med trerättersmiddag o massa kul. längtar faktiskt tills imorgon!



fjädrarna som hänger o ser ut som ett örhänge är ett diadem, och det fick vi in på ur o penn igår. skönt med diadem faktiskt! ur o penn börjar följa med i svängarna, äntligen! :D

jessica


Catching a tiger, baiting a bully

Har sprungit runt på stan, maxi och hc med tessan idag. Dagen innan lön, inte jättebra kanske. Men nu vet jag en hel del som ska inhandlas imorn. Då blir det ännu en sväng på stan med shopping o lunch tillsammans med tessan, vickan o freja! 

Annars rullar livet på som vanligt. Har ju inget jobb i veckorna så det blir mycket träning och annat som jag inte hunnit med under tiden i skolan. Men, måste ändå bli ändring på det snart. Fick höra lite positiva saker idag som kanske kan bli nått i framtiden. Vem vet, håller tummarna iallafall.

Nu kommer tessan hit och jag ska få leka frisör. Färgning och klippning står på schemat.



t.

all my people


en video från alanya som elin gjort. Vill tillbaks nu, tack..  

Har haft en bra helg. Nu är det en ny vecka. Börjar den med att åka ut till jess på landet!

t


please dont ask me why, just kiss me this time



jag vill åka och hälsa på min kära vän i frankrike. nu.
jag vill åka och hälsa på min älskade kusin i norge. nu.
jag vill åka till usa och andas in new yorks storstadsliv. nu.
jag vill åka till asien och uppleva äventyr. nu.

drömmar ska bli verklighet, någongång

j


söndag

jag ligger i sängen med min leoparddräkt och myser. väntar på att idol ska börja så jag kan se det med mina fina föräldrar.

igår blev en hård natt.. kvällen började med lite dricka o mycket bra folk hemma hos tove, kul att träffa mina gamla klasskamrater. världens bästa. det dracks vin, drinkar, spilldes o dansades.
vi fortsatte kvällen på puls och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara kvällen, vi bara hängde runt. ganska skön utgång faktiskt.

natten slutade i jakobs säng där vi vaknade av att mama ringde o väckte mig vid kvart i tre, då trodde jag vi hade sovit några timmar bara.. närmare bestämt 12 timmar.
jakobs mor o far tog med oss för att handla men det vi följde med för var ju såklart max-maten! haha.

svängde förbi tove o hämtade alla mina kvarglömda kläder och sen hamnade jag här. det är såhär livet ska vara ibland. bara chill.

imorgon är jag ledig, men hoppas jag blir inringd på stadiumlagret, pengar behövs! annars ska jag fixa min bil lite.. det är nog på tiden, den ser förjävlig ut. hoppas jag får hjälp av t.lind..

nu blire idol!

pusss j



kan vara det mest värda jag någonsin köpt, den där dräkten..


försöker, men förlorar varje gång.



Idag mår jag inget bra. Har hängt hemma hos sanna med henne o mathilda ett tag. Snart ska jag sätta mig i bilen o åka hem till pappa. Sova tidigt är något som behövs idag. Imorn ska jag dessutom upp vid sju, för att gå till arbetsförmedlingen på nått möte. Jag är inte van att gå upp så tidigt nu för tin, men jag är ju morgonpigg så det ska väl gå.


t.

your life is your message

lyssnar på gamkla jesse mcartney låtar och fixar mig lite. ska snart möta upp tove för en sväng på stan, suktas lite av alla fina höstkläder!
sen när jakob slutar så ska vi med gå lite på stan o sen åka o kolla på importören. dom har så coola grejer där, o svinbilligt. dock säger han att vi inte ska köpa nått, men jag tänker mer att HAN ska köpa nått.. haha.

på lördag blir dte utgång o det var ett tag sen sist så jag är redan taggad! det är bra att ha småsaker att se fram emot, då går tiden lite snabbare och man har roligt på vägen.
för sen är dte tre månaders semester och äventyr, o jag kunde inte längta mer!




j


titanium


alanya 2011

Igårkväll var jag o jessica hemma hos tessan. Där svullades det och sågs på "hur många lingon finns det i världen". Sedan sov vi kvar där men det blev upp tidigt för jessica skulle jobba. Själv är jag ledig ända fram till lördag. Vad ska jag göra hela dagarna? Idag ska jag träffa vickan iallafall. Hänga med tess till sjukhuset o sen får vi se vad vi hittar på.


t.

alanya 2011



Det gör ont i hjärtat att veta att resan är över. Sjukt galen vecka trots att det några dagar inte blev som det var tänkt och det var sjukt tråkigt att det hände just den här veckan.

Orkar inte ladda upp fler bilder här, det finns mer på facebook och kommer komma upp ännu fler.

Nu är jag hemma, sitter i min säng med min onepiece på. Bara ta tag i allt nu, hösten är här och vi har mycket framför oss. Strax kommer min älskade jessica hit, då blire mys!


tove.


you are the best thing that`s ever been mine



J ♥ J


8 september

idag sov jag många många timmar. vaknade och ville aldrig gå upp ur sängen.
såklart så gjorde jag det, tog ett bad och kände mig som en ny människa.
idag kan jag gå utan kryckor. så himla skönt! men det gör fortfarande ganska ont.

jag bestämde att jag ska jobba imorgon och på lördag. o på söndag ska jag hämta girlsen som kommer från alanya! kommer antagligen känna mig genomskinlig om man jämför med dom haha.
men det blir en liten roadtrip och självklart tar jag med jakob, han får väl stå för sången eftersom jag inte har nån stereo i min skrutt-bil! =D

nu ska jag fixa lite fotoalbum, sist jag hade tid o lust med det var jag sjuk i två veckor, så det är på tiden nu kände jag.



jag ska nog försöka spara mitt hår en bit innan vi åker till asien också. det kommer vara så myket lättare att göra nått med håret när det inte är så kort som nu. så alla ni som känner mig o som vet att jag kommer få minst 10 ryck då jag vill klippa av mig håret, säg NEJ! haha.

j


i miss you



I REALLY DO..


23.08

kusin vitamin har som sagt varit och hälsat på idag. vi har varit hos vår mormor, raggat på hennes "pojkar" som är från polen och gör ett soldäck till henne. vi har hunnit med att köpa godis och se på halv åtta hos mig och idol. mitt i tv-tittandet kom erik förbi och sen körde vi en snacka-skit stund i min säng som luktar kiss just idag.

nu ligger jag i sängen som luktar kiss då, och har försökt att bända fram och tillbaka på min stackars fot. och nu ångrar jag mig att jag ens tänkte tanken kan jag lova.
jag saknar min pluttis jakob och jag saknar min bästa tove. oh bara för att jag vet att kusin vitamin ska lämna mig för öl som kostar 90 spänn i oslo så saknar jag henne redan också.

imorgon ska jag följa med mamma till hennes jobb nån timme för att kanske få lära mig hur man skriver in nått i datorn så jag kanske får sitta där på torsdag o förhoppningsvis tjäna nån krona denna vecka.

och just nu, när det blåser storm ute, och det är kallt, så njuter jag. snart ä det vinter. snart är det asien. jag hoppas och tror att det kommer gå fort. jag blir spänd, exalterad, glad, rädd, nervös och jävligt lycklig när jag tänker på den här resan. vad som än händer innan, vem som än åker, så ska det bli en underbar resa. det ska bli vår resa.







erik sa till mig att jag såg bättre ut förr. vilket jag borde slagit till honom för kände jag nu i efterhand. så därför blev det lite gammla bilder på alla!

j


the holiday



efter att jag har kämpat mig uppför tre trappor på komvux, pluggat matte i tre timmar och kämpat mig nedför trapporna igen så ligger jag i sängen och kollar på The Holiday. världens mysigaste film. det enda som saknas är lite varm oboy eller möjligtvis glass. men mor och far har gått o lagt sig o det finns faktiskt inte en chans just nu att jag skulle ta ig ner till köket, för just nu gör det freaking ont alltså.

jag ska fortsätta titta på filmen och längta lite till jul. imorgon är det en ny dag. och då kommer en finfin kusin o hälsar på!

j


ajaj

igår spenderades kvällen på akuten med röntgen och massa ont. jag var med och körde ett pass på friskis och trampade snett och hoppade på min snea fot helt enkelt. antingen så var foten så fet att det inte gick att undvika eller så är jag ingen bra hoppare helt enkelt..

foten blev inte amputerad och jag mår okej endå. igår kväll när vi kommit hem kom min vän fanny hit för att trösta lite, eller mest dricka te, men när hon upptäkte att jag hade ont och inte kunde hoppa med krykorna nedför trappen och somnade efter cirka en timme så tyckte hon nog inte att jag var den där asroliga chompisen som ville dricka te o mysa.

idag däremot har vi hunnit med såååå mycket. vi har ätit rostade mackor, sen har vi vilat lite i sängen. gått ner och kollat lite i köket, vilat lite. gått till farmor och pratat. sen vilat. ätit lite makaroner och bacon. sen vilat. sen pluggade jag lite medans fanny vilade och nu är jag på vila-humör igen.
mycket jobbig dag måste jag säga.

nä men ärligt. jag har faktiskt ganska jätteont och det är ganska jättesynd om mig. bara så att ni vet.



j


...



vart du än befinner dig i världen, så kommer jag alltid hålla dig hårt, och aldrig släppa taget. 

alanya baby



Håller på att packa för fullt. Imorn natt åker jag och fem brudar till arlanda och tidigt söndagmorgon går planet till turkiet och alanya. Vi kommer va en hel del tjejer här ifrån som åker. Ett gäng åker imorn och två till på måndag!

Idag ska jag ner på stan och handla det sista som behövs, ska sola en gång för att börja lite på brännan ;). Ikväll ska vi hem till erik. Sen ska jag pussa mammi hejdå!

Nej nu måste jag börja med allt. Vi hörs nån gång. t


RSS 2.0