no one´s gonna love you

älskar låten, och videon är ju inte sämre direkt.

t


the first day i ever saw your face

när jag gick från mattelektionen idag kändes det som en vinterkväll. jag var lite missnöjd för jag förstod inte allt på lektionen, jag frös på väg till bilen så mycket att jag hackade tänder, det var väldigt mörkt och gatlycktorna lyste upp gatorna och cyklister cyklade fort på grund av kylan. jag visste att jag skulle hem till min jakob och att han skulle vara varm, så det gjorde inget att jag frös.
det var en sån mysig känsla.
jag vet att de flest älskar sommaren, och det gör jag med. men nu vill jag ha höst och vinter. mysa med vänner på cafen, jobba, gå promenader med jakob och biffen och längta till värmen i januari.

 

imorgon blir det att fortsätta skylta om i butiken. det är väldigt mycket kvar att göra.. men sen inleder vi höstmyset med lite te på fräcka med elin och tove. då ska jag tvinga dom att lära mig det jag inte förstod på lektionen idag med!
nu ska jag krypa ner med jakob.

j


monday morning

jag blir så störd över att jag aldrig hittar mina grejer. nu när jag hittat min kameraladdare så hittar jag inte usb sladden så jag kan lägga in bilderna på datorn..

idag är det måndag och en ny vecka börjar.. för mig innebär den omskyltning på ur & penn och väldigt långa dagar. idag ska jag på min andra mattelektion på kvällen och det känns väl sådär. men är ganska nöjd med att jag valde att plugga nu, jag vill bara ha det överstökat!

annars så har jag haft en mysig vecka med tove hemma på landet o vi har tränat, ätit, färgat hår och bara stressat runt som vanligt helt enkelt haha!
i fredags firade vi fina elin som fyllt 19 år och det var mycket konstiga samtalsämnen och fin dans som förgyllde kvällen.
i lördags var jag med världens bästa kille efter jobbet och igår jobbade jag och sen åkte jag och jakob på kalas hos min kusin en stund.

nu sitter jag i jakobs säng o ska snart käka frulle. idag ska jag hålla igång till klockan 21.00. vad fan ska man äta till frukost för att orka det? ostbågar? gröt? energidryck? superman frukost?
jag satsar nog på det sista!

jag ska leta fram nån sladd så jag kan komma med lite egna bilder. sålänge så blir det att tjuva några från weheartit.com

 


jessica 


vi som aldrig lyckas



fredagkväll i dåliga mobilbilder


I set fire to the rain

klockan är halv ett och jag är rätt så dead. Har aldrig tid att sova. Men det gör mig inte så mycket. För de här dagarna har jag spenderat med mina underbara tjejer, har bott en vecka hos jessica på landet, tränat, varit på introduktion på stadium lagret. Igår kväll firade vi elins 19årsdag. Jättebra o galen kväll med brudarna. Idag stod det dock jobb på schemat, skapligt slitna satte sig ja o dettan oss i bilen till kolmården. Efter en liten olycka så luktade alla mina jobbarkläder vin. SMART! Har luktat alkolist hela dagen helt enkelt ...

Nej nu ska jag sova. Imorn är det jobb igen! Och för övrigt en vecka kvar tills vi sitter i bilen upp till arlanda för att ta flyget till turkiet.

godnatt.  t


RSS 2.0