monday morning

jag blir så störd över att jag aldrig hittar mina grejer. nu när jag hittat min kameraladdare så hittar jag inte usb sladden så jag kan lägga in bilderna på datorn..

idag är det måndag och en ny vecka börjar.. för mig innebär den omskyltning på ur & penn och väldigt långa dagar. idag ska jag på min andra mattelektion på kvällen och det känns väl sådär. men är ganska nöjd med att jag valde att plugga nu, jag vill bara ha det överstökat!

annars så har jag haft en mysig vecka med tove hemma på landet o vi har tränat, ätit, färgat hår och bara stressat runt som vanligt helt enkelt haha!
i fredags firade vi fina elin som fyllt 19 år och det var mycket konstiga samtalsämnen och fin dans som förgyllde kvällen.
i lördags var jag med världens bästa kille efter jobbet och igår jobbade jag och sen åkte jag och jakob på kalas hos min kusin en stund.

nu sitter jag i jakobs säng o ska snart käka frulle. idag ska jag hålla igång till klockan 21.00. vad fan ska man äta till frukost för att orka det? ostbågar? gröt? energidryck? superman frukost?
jag satsar nog på det sista!

jag ska leta fram nån sladd så jag kan komma med lite egna bilder. sålänge så blir det att tjuva några från weheartit.com

 


jessica 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0